LOKAATIO.

On ollut aivan ihana huomata kuinka viime viikkoina päivät ovat pidentyneet - valoa riittää vaikka kuinka pitkälle iltaan! Se tarkoittaa sitä, että pikku hiljaa aletaan myös valmistautumaan kuvauksiin miljöössä. Kuvauksia suunnitellessa, valokuvaajalla pitää olla aina vaihtoehtoja erilaisista kuvauslokaatioista, joten kuluneella viikolla onkin ollut hyvää aikaa tarkistaa talven jäljiltä vanhoja tuttuja kohteita sekä etsiä uusia, tulevan kesän kuvauksille.

 

P.S Avasimme tällä viikolla studiomme omat Facebook- sivut - käykäähän tutustumassa Studio Kulman sivuihin!

OIKEASTI KOVA JÄTKÄ.

Yksi parhaita puolia valokuvaajana olemisessa on, että saa tavata uusia, mielenkiintoisia ihmisiä.

Tammikuussa sain mahdollisuuden tavata, ja kuvata Ernon, Munuais- ja maksaliiton uusimpaan Elinehto-lehteen. Käykääpä lukemassa Ernon koskettava tarina,  lehden nettiversio löytyy tästä:

http://www.musili.fi/files/2206/ElinEhto0116_DIGIPAPER.pdf

Ja Ernon oma blogi täältä:

http://2171-munuaistenkuolema.blogspot.com

 SE ON IHANA.

Viime viikolla meillä oli muutto, kun vihdoin ja viimein saimme avaimet uuteen studiotilaamme! Tilassa on tehty remonttia  pari kuukautta ja nyt se on valmis - ja se on ihana. Huonekalut ovat löytäneet paikkansa ja taustakartongit on asennettu seinälle. Me ollaan valmiina! :)

 

KAIKKEA KIVAA.

Mun vatsa on täynnä perhosia - ihanaa kutkutusta! Ja suu leveällä hymyllä!

Blogin puolella on ollut hiljaiseloa, mutta se ei tarkoita etteikö töitä olisi tehty. Viime vuoden lopulla oli tarkoitus hieman hengähtää, mutta malttaako sitä, kun saa tehdä mitä rakastaa <3

Tämä vuosi on alkanut todella lupaavasti, olen tehnyt ihka ensimmäisen lehtikuvaukseni! Ja pian kameran eteen on taas tulossa vauvaa, taaperoa, perhe ja muutama muu oma projekti! 

JA se suurin juttu! Helmikuun alussa saadaan avaimet meidän omaan studioon, kahden ihanan valokuvaajan kanssa! Kohta se aukeaa!!REUNALLA.

Vuosi lähenee loppuaan ja uudet kujeet lähestyvät! Niin on aika myös päivittää kotisivut uudelle tasolle, ja ihan uudelle toimivalle portfolio-pohjalle. Koulua on jäljellä enää muutama lähiopetuskerta ja tutkinto häämöttää nurkan takana! Mikä mahtava vuosi takana, upeita hetkiä, kokemuksia ja vielä upeampia uusia ihmisiä ja tuttavuuksia. 

Tuleva vuosi tuo myös tulleessaan valokuvauksen saralla paljon uutta ja mielenkiintoista, suurta ja hieman jännitävääkin! Pienin askelin, mutta suurella intohimolla siis kohti uutta, ja uusia kuvia! 

Lisää ensi vuoden kuvioista pian! :)

väritys2-1.jpg